smilestar_BIG

Szeretnéd kihozni a legtöbbet vállalkozásodból? Online vállalkozást indítanál, de még csak a közösségi oldalakon vagy jelen?

Csapatunk közel tíz éves tapasztalattal segítségedre lehet, ha weboldal, illetve webáruház készítésről van szó. Az online megjelenés mellett elkészítjük offline termékeidet is, legyen szó szórólapról, plakátról, névjegykártyáról, vagy bármiről, mely vállalkozásod sikerességét elősegítheti.

Sem egy webáruházat, sem egy igényes online megjelenést nem vált ki a social média.

Ha szeretnél egy online névjegykártyát, ami bemutat téged és céged, vagy, ha igényes tartalmat osztanál meg közösségi oldaladon és szeretnéd tudni azt, hogy mennyien, honnan látogatnak weboldaladra és mely felhasználói csoportok érdeklődnek vállalkozásod iránt, keress minket!

Jó ideje foglalkozunk webszerkesztéssel, weboldalak készítésével. Az eltelt évek alatt lépést tartva a különböző technológiai újításokkal, trendekkel készítjük megrendeléseinket. Az évek alatt megszerzett tapasztalatokat megosztjuk ügyfeleinkkel  a közös munka végzése során. Az, hogy az általunk készített weboldal reszponzív, mobilbarát, így bármilyen platformon megtekinthető, Nálunk alap és nem ‘extra felszereltség’.

Az egyedi online felületek készítésén kívül a SEO, Google Adwords és Közösségi marketinggel is évek óta foglalkozunk.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk Facebook kampányok és reklámok készítésében, valamint Google hirdetések és kampányok lebonyolításában, melyek mára a webshopok sikeres üzemeltetésének elengedhetetlen kellékei.

Tekintsd meg munkáinkat, ha többet szeretnél tudni rólunk, vagy vedd fel a kapcsolatot és közösen kitaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást!